SCROLL

Tuinrenovatie

Iedereen geniet op een andere manier van de kleur- en geuruitbarstingen van groen, maar aan de kracht van een ongerepte buitenbeleving ontsnapt niemand.

Het team van BuitenGewone Tuinen staat gekend voor haar buitengewone groenuitvoering en haar daarmee gepaarde 360° service. We zijn uw sparringpartner voor uitdagende totaalprojecten van A tot Z, maar staan ook tot uw dienst bij het gedeeltelijk verbouwen of renoveren van uw tuin.

Portfolio

Wilt u graag een deel van de tuin opnieuw aanleggen, uw beplanting vervangen of een stukje van de onfraaie bestrating vervangen door gras? Geen probleem.

Ook voor kleine renovaties kan u terecht bij BuitenGewone Tuinen. We houden onze projecten al eens klein, maar de kwaliteitseisen zijn voortdurend hoog. Zolang we maar een meerwaarde kunnen toevoegen aan uw unieke plek in het groen.

EEN UNIEK TOTAALPLAATJE
ONTDEK ONZE BUITENGEWONE BELEVINGEN

Uw sparringpartner voor totaalprojecten van A tot Z

Contact

Benieuwd naar de manier waarop wij uw stukje natuur uniek maken?

Tijdens een persoonlijk gesprek toetsen we uw wensen en noden af, bekijken we de beste mogelijkheden en prikkelen we u dankzij onze vertaling van uw tuinontwerp, rekening houdend met de 3D-visualisaties en uitvoeringsfase van het ontwerp.

KOM IN CONTACT