SCROLL

Tuinontwerp

Een goed tuinontwerp creëert een verfrissend beeld van uw buitenruimtes met oog op de ideale buitenbeleving.

BuitenGewone Tuinen slaat daarom de handen ineen met tuin- & interieurarchitecten die op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor een onberispelijke uitvoering van hun tuinontwerp. Door onze expertise en kennis te combineren, maken we een verschil en tillen we elkaar naar een hoger niveau. Architecten inventariseren de bestaande situatie en stroomlijnen bruisende ideeën in een origineel en goed doordacht tuinontwerp.

Portfolio

BuitenGewone Tuinen vertaalt dat ontwerp naar een berekend en georganiseerd plan. Tijdens ons gesprek bespreken we alle keuzes van de tuinontwerper: van materialen tot de variëteit aan planten. Uiteindelijk capteren we een plan dat uw wensen volledig weerspiegelt, tot in het kleinste detail.

Samen verbinden we de pracht van de natuur met de feeling en het design van een persoonlijke buitensfeer. We kijken dwars door moeilijke perceelvormen en afmetingen heen en weten de geknipte beplanting en materialen uit te kiezen met de natuur als vanzelfsprekende inspiratiebron. Door onze samenwerking zorgen we voor een creatieve opleving van uw buitenruimte en geven we het totaalplaatje vorm: volledig afgestemd op uw huissfeer, levensstijl en de omgeving.

EEN UNIEK TOTAALPLAATJE
ONTDEK ONZE BUITENGEWONE BELEVINGEN

Op zoek naar een BuitenGewone samenwerking?

BuitenGewone Tuinen staat bekend voor z’n buitengewone service in de aanleg, uitvoering en onderhoud van tuinen, met een sterke focus op een persoonlijke klantgerichtheid en afgewerkte A tot Z projecten.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de berekening van uw ontwerp en de realisatie van de tuinen en buitenruimtes bij uw project of net iets anders? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen bundelen we onze sterktes én passie voor tuinbeleving tot een buitengewoon team boordevol creatieve ideeën en hoogstaande uitvoeringen.

ONTDEK MEER OVER TUINONTWERP
Portfolio

Een verfrissend beeld met oog op de ideale buitenbeleving

Contact

Benieuwd naar de manier waarop wij uw stukje natuur uniek maken?

Tijdens een persoonlijk gesprek toetsen we uw wensen en noden af, bekijken we de beste mogelijkheden en prikkelen we u dankzij onze vertaling van uw tuinontwerp, rekening houdend met de 3D-visualisaties en uitvoeringsfase van het ontwerp.

KOM IN CONTACT