SCROLL

Tuinonderhoud

Een mooie tuin is groen, levendig en bruist van de energie. Geniet u van het gezellige buitenleven, maar niet van het tuinieren?

Bent u de telkens terugkerende karweitjes in de tuin grondig moe of heeft u gewoon geen tijd om uw tuin te onderhouden? Laat dit werk dan over aan de vakmensen van BuitenGewone Tuinen. Hun groene vingers weten wat ze doen en dragen graag bij aan de uitstalling van eender welke tuin!

Portfolio

Na het tuinonderhoud van BuitenGewone Tuinen ervaart u telkens weer de schoonheid van uw buitenruimte voor een instant opgetogen gevoel. En u hoeft er zelf niets voor te doen. Of het nu gaat om een specialistische snoeibeurt van uw bomen, een jaarlijkse onderhoudsbeurt of een tuinonderhoudscontract. Alles is bespreekbaar: we ontzorgen u en bieden u een persoonlijke en ongestoorde buitenervaring.

EEN UNIEK TOTAALPLAATJE
ONTDEK ONZE BUITENGEWONE BELEVINGEN

U geniet, wij onderhouden

BuitenGewone Tuinen biedt all year round tuinonderhoudscontracten aan om het noodzakelijke of gewenste tuinonderhoud uit te voeren, afhankelijk van het seizoen.

Of wat dacht u van een snoeibeurt/ winterbeurt contract? Hierbij komen we langs, bekijken we hoeveel snoeibeurten uw tuin nodig heeft en geven we het nodige advies. Na ons zorgvuldige onderhoud is het aan u om uw tuin verder op te frissen!

ONTDEK MEER OVER TUINONTWERP
Portfolio

Onze groene vingers nemen jouw onderhoudszorgen weg

Contact

Benieuwd naar de manier waarop wij uw stukje natuur uniek maken?

Tijdens een persoonlijk gesprek toetsen we uw wensen en noden af, bekijken we de beste mogelijkheden en prikkelen we u dankzij onze vertaling van uw tuinontwerp, rekening houdend met de 3D-visualisaties en uitvoeringsfase van het ontwerp.

KOM IN CONTACT