SCROLL

Tuinaanleg

Na de uitwerking van uw persoonlijke tuinontwerp volgt onze vertaling ervan in een unieke uitvoering.

En dat omvat zoveel meer dan een met hagen omzoomde gazon. Gelukkig gaat BuitenGewone Tuinen geen uitdaging uit de weg om onze klanten, partners en projecten te ontzorgen: BuitenGewone Tuinen is een totaalconcept – van planning tot oplevering én nazorg. Dankzij een gestructureerde aanpak en uitgekiende project management klaart BuitenGewone Tuinen de klus, welke complexiteitsgraad er ook aan verbonden is. Daar ligt de sterkte van BuitenGewone Tuinen.

Portfolio

Ons vakbekwame en gepassioneerde team gaat zorgvuldig aan de slag en combineert de nieuwste methodes zodat we steeds het totaalplaatje afleveren. BuitenGewone Tuinen legt dus een sterke focus op een realistische projectplanning, een duidelijk projectoverzicht en een uitzonderlijke totaalaanleg: alles voor de ultieme groenbeleving.

EEN UNIEK TOTAALPLAATJE
ONTDEK ONZE BUITENGEWONE BELEVINGEN

Totaalproject verzekerd

We beschikken over een groot netwerk van gespecialiseerde bedrijven waar we nauw mee samenwerken. Dankzij deze allianties garanderen we steeds een efficiënt projectverloop en een ontzorgende nazorgfase bij de aanleg van uw tuin. Laat u verwonderen door de gedetailleerde afwerking die we toevoegen aan elke totaalproject. Wij toveren uw tuin om tot de perfecte plek om te ontzorgen.

ONTDEK MEER OVER TUINONTWERP
Portfolio

Van persoonlijk ontwerp naar een unieke uitvoering

Contact

Benieuwd naar de manier waarop wij uw stukje natuur uniek maken?

Tijdens een persoonlijk gesprek toetsen we uw wensen en noden af, bekijken we de beste mogelijkheden en prikkelen we u dankzij onze vertaling van uw tuinontwerp, rekening houdend met de 3D-visualisaties en uitvoeringsfase van het ontwerp.

KOM IN CONTACT