SCROLL

BuitenGewone mensen.

BuitenGewone Tuinen is er voor iedereen én voor het totaalplaatje.

U zoekt één tuinaannemersbedrijf voor zowel de aanleg en onderhoud van uw tuin of buitenruimte die u tijdens het complete proces volledig ontzorgt? Welkom bij BuitenGewone Tuinen: wij realiseren dit alles door duurzame samenwerkingen aan te gaan met tuinarchitecten, (interieur)architecten & partners. Dat alles voor buitengewone klanten die het hele jaar door van hun genotsplekje willen genieten.

Portfolio

BuitenGewone Tuinen huisvest een vakkundig team dat de groenbeleving van elke klant centraal plaatst, of het nu gaat om een kleine tuinrenovatie en -onderhoud of een exclusief tuinaanlegproject. We zijn uniek in het idee dat iedereen het recht heeft om de kracht van tuinbeleving en de gezondheidsboost van een persoonlijk stukje natuur te ervaren.

OVER DE BUITENGEWONE FAMILIE
ONTDEK ONS TUINONDERHOUD

We geloven in onze BuitenGewone aanpak

We gaan met plezier net een stapje verder dan de rest.

Het zit ‘m in de details: BuitenGewone Tuinen ontzorgt u graag van A tot Z. Dankzij ons ontzorgend project management voldoen we aan uw verwachtingen omdat we niets aan het toeval overlaten. Onze communicatie is transparant, ons team sterk, onze planning & opvolging uitzonderlijk goed en ons oog voor detail doeltreffend.

Wij verwonderen u dus niet alleen met de naadloze vertaling van een tuinontwerp naar de uitvoering van uw droomtuin, maar wisselen ook de geknipte kennis uit en delen ons advies wanneer de keuzestress u opeens overvalt.

ONTDEK ONZE TUINRENOVATIE
Portfolio
Portfolio

Onze ideale klanten zijn dus de mensen die vertrouwen hebben in onze expertise én onze jarenlange ervaring niet in vraag stellen. Dat zijn de mensen die ons hun project toevertrouwen omdat ze weten dat wij ieders stukje natuur uniek, belangrijk en dichtbij maken.

Dankzij onze duurzame samenwerkingen met partners & architecten in combinatie met onze betrouwbare en persoonlijke aanpak bezorgen we iedere klant het recht om te ontsnappen aan de dagelijkse sfeer in z’n eigen unieke buitenomgeving.

DUURZAME SAMENWERKINGEN
ONTDEK ONZE TUINAANLEG

Contact

Benieuwd naar de manier waarop wij uw stukje natuur uniek maken?

Tijdens een persoonlijk gesprek toetsen we uw wensen en noden af, bekijken we de beste mogelijkheden en prikkelen we u dankzij onze vertaling van uw tuinontwerp, rekening houdend met de 3D-visualisaties en uitvoeringsfase van het ontwerp.

KOM IN CONTACT